Khamis, 22 Disember 2011

Panas !!! Mahasiswa sewel sanggup gagal exam semata-mata nak jadi robot


Lepas dah demo depan PWTC para Mahasiswa aka Mahasewel sanggup bergolok gadai masa depan mereka semata-mata nak jaga kote bengkok seseorang.

Dipetik dari PAPAGOMO


Malam tadi bertempat dikediaman Anwar Ibrahim satu perjumpaan sulit diadakan diantara para MAHASISWA ROBOT dan juga Punaisihat Anwar Ibrahim. Perjumpaan yang sememannya ditagih oleh Anwar Ibrahim demi mencari sokongan menjelang keputusan kes liwatnya 9 hb Januari nanti.

Semalam Gomo menerima laporan dari pihak tertentu berhubung tanggal 901 yang dicanang canangkan oleh juak juak Pakatan Pembangkang terutamanya dari PKR. Matlamat mereka iaitu pada 9.01.2012 nanti para mahasiswa akan dijadikan pengerak utama dalam melakukan kempen menentang Najib Razak dan juga kerajaan.

Bersangkut paut dengan itu untuk makluman semua banyak hotel disekitar Kuala Lumpur telah pun mula ditempah oleh PKR dalam menempatkan para Mahasiswa Robot dalam melaksanakan modus operandi utama iaitu Demo Keganasan dalam membebaskan Anwar Ibrahim.


Anwar Ibrahim sudah berkira kira untuk melakukan apa sahaja dalam memastikan negara iaitu Kuala Lumpur akan menjadi huru hara pada 9.01 nanti sepertimana yang dilakukan pada tahun 1998 dalam kes liwat nya yang pertama.

Hal ini amat membimbangkan pihak keselamatan terutama pihak Polis kerana dalam demo 9.01 nanti ianya pasti tidak akan sama sepertimana demo BERSHIT yang lepas kerana dalam demo kali ini usaha untuk melakukan Sabotaj keatas perkhidmatan awam menjadi aspek utama dalam menghasut rakyat yang lain untuk melakukan rusuhan.

Dalam demo BERSHIT yang lepas pihak PDRM telah mengambil inisiatif terbaik iaitu dengan menutup jalan jalan utama bagi laluan kenderaan. Tindakan ini sebenanrnya mematikan langkah kotor pembangkang dalam mesabotaj kenderaan orang ramai maka sebab itu pada demo BERSHIT yang lalu keadaan berjaya dikawal oleh pihak PDRM.

Anwar Ibrahim telah melihat demo Bershit yang gagal akibat dari kecekapan pihak Polis mematahkan matlamat mereka. Justeru itu menjelang 9.01.2012 nanti pendekatan yang diambil agak berbeza iaitu dengan mensabotaj pula pengangkutan awam yang ada disekitar Kuala Lumpur.

KOMUTER, BAS, TEKSI, MONOREL, akan menjadi target mereka yang telah diarahkan untuk melakukan sabotaj ini. Cara dan bagaimana mereka akan melakukannya masih lagi dalam penilaian pihak keselamatan. Pencegahan yang bakal diambil juga sedang dikenal pasti dalam mematikan langkah mereka yang cuba mencetuskan huru hara dalam negara pada 9.01 nanti.

Pendedahan lanjut akan Gomo susuli nanti demi menyedarkan rakyat Malaysia bahawasanya jangan kita menjadi ROBOT Anwar Ibrahim demi menyelamatkan Kote Bengkoknya yang telah terbukti menikam Dubur Saiful Bukhari dan meninggalkan Air Mani didalamnya.Perhatian juga kepada para Mahasiswa yang ada agar jangan sewenang wenangnya dijadikan ROBOT Anwar Ibrahim atas nama yang kononya Kebebasan Bersuara. Mahasiswa mempunyai akal fikiran dan mampu berfikir lebih baik dalam menentukan hala tuju negara. Jangan kerana anda para Mahasiswa yang menjadi ROBOT Anwar Ibrahim Malaysia akan hancur dan memakan masa yang agak lama untuk bangkit.


P/S: Mahasewel ni sanggup gelapkan masa depan. Kalau kene tangkap confirm-confirm korang masuk penjara dan kene buang universiti.Korang tu bukan Mission Impossible boleh buat keje sabotaj tak kene tangkap.

Reaksi:

0 ulasan:

Catat Ulasan