Rabu, 18 Januari 2012

Gempar !!! Mahasewel geram tak dapat gantung pocong kat PWTC


Pada awalnya patung pocong ingin diletakkan pada tiang PWTC tetapi apabila tahu mereka ditunggu oleh beberapa orang 'Panglima Ludah' terus hasrat unutk menyondol PWTC dibatalkan

Demi melepaskan geram dengan patung pocong tadi diletakkan dihadpan Pejabat PAS Jalan Raja Laut.

Apa benda la budak-buadk ni nak buat ko dah tak keje lain ke budak sosialis. DAh kene gantung 3 sem tu buat la keje amal ke, keje part time jadi coffe boy ke.

P/S:Ssh nak ckp dengan orang yang dah tuli ni.Nasib tak sampai 20 orang yang join hahahahaha

Reaksi:

5 ulasan:

  1. Kekekew....takdo kojo....

    BalasPadam
  2. Beruk2 ni buat keje ni dapat upah lumayan.klau tk mane ade diorg nk buat keje bodoh no.

    BalasPadam
  3. Baik patong pocong tu kau bawa balik, manalah tau satu hari nanti kot2 berguna pada kau atau keluarga kau..

    BalasPadam
  4. ini bantal peluk aku ni.. pulangkan balik

    BalasPadam
  5. bodoh,bodoh...mahasewel

    BalasPadam