Isnin, 30 April 2012

Wajib Sebar !!! Kronologi permulaan kekecohan pada demo Bershit 3 suku


Provokasi adalah mainan pendemo dalam mendatangakan kemarahan kepada anggota polis dalam mewujudkan suasan tegang bagi memboleh imej penguatkuasa di burukkan dimata dunia

Berikut adalah kronologi berlakunya kekecohan pada demo bershit sabtu lalu

1. Anwar berucap pada orang ramai , beri isyarat tangan membuka laluan dan meluru masuk
2. Kelihatan Azmin dan lelaki India sedang berkomunikasi dengan Anwar. Anwar memberi isyarat tangan.
3. Azmin dan lelaki India berbicara dan Azmin mengangguk.
4. Lelaki India itu turun dan mengangkat penghadang.
5. Peserta demonstrasi mula meluru masuk melalui hadangan yang dibuka
6. Anwar berdiri dan kelihatan seolah-olah tangan bergerak kedepan
7. Lelaki yang berhampiran beliau jelas kelihatan memberi isyarat supaya peserta meluru masuk melalui pagar yang dirobohkan... 

8. Polis dan FRU mula bertindak balas..
9. Anwar & the gang entah cabut ke mana..
 




 

P/S: Kalau tiada angin masa kan pokok bergoyang...

Reaksi:

2 ulasan:

  1. Aku rasa pihak Pos Malaysia bukan konvoi sokong BERSIH, tapi mereka membawa keluar harta Pos Malaysia dari Dayabumi tu takut dirosakkan oleh perusuh-perusuh besih tu nanti..... banyak tu motor posmen kalau dirosakkan.. sapa nak bayar hehehehe...

    BalasPadam
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam