Isnin, 2 April 2012

Wajib Baca !!! Perang psikologi pilihanraya sudah bermula

Jika kita berjalan dikawasan perumahan tidak kira di kampung atau di kota, akan kelihatan deretan panji-panji parti politik mula di kibarkan menghiasi landskap pemandangan kawasan terbabit.
Malah tidak cukup dengan panji-panji politik diselang seli pula dengan kain rentang tentang ceramah dan juga program yang sewaktu dengannyaKemudian diikuti ceramah-ceramah oleh kedua-dua belah pihak dengan masing-masing saling menunjukkan mereka lah yang paling hebatWalaupun tarikh pilihanraya masih belum diumumkan tetapi kedua jentera parti sibuk mengadakan persiapan bagi menghadapi pilihanraya yang bakal menjelma

Tetapi apa pun


P/S: Undilah Barisan Nasional untuk masa depan lebih makmur dan terjamin. Rakyat didahulukan, Pencapaian Diutamakan

Reaksi:

1 ulasan:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  BalasPadam