Ahad, 30 Disember 2012

Mogok Terbaru !!! Makan sampai mampus

Nak mogok lapar konon cuba try puasa sampai maghrib pun tak boleh tahan ada hati nak mogok lapar sampai mati

Kelakar jugak aku tengok gambar ni wakakakakak mula-mula je hebat


Lagi gambar orang mogok sampai kenyang KLIK SINI

P/S: Kehkehkeh geli hati den puasa pun tak lepas ada hati nak mogok lapar

Reaksi:

4 ulasan:

  1. Salam perjuangan bro..

    Moron dapat di linkkan blog saya yg x seberapa ni..

    http://taipingcentral.blogspot.com/

    Untuk article Terbaru blog saya :

    http://taipingcentral.blogspot.com/2013/01/panas-sambut-new-year-cara-beromen.html?m=0

    Tq bro.. Semoga tail persaudaraan ukhuwah ter erat antara kita.. Anyway blog saudara, sempoooiiiiii..

    Tq..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum

    Blog kami mula beroperasi pada september 2008, akhirnya di hack pada tanggal pertengahan May 2012 setelah kami membongkar kejadian DEMONSTRASI BERSIH DI MAKKAH tempoh hari Rujuk : AIDC. . Kini kami dalam proses pembinaan semula. Semoga tuan dapat linkkan blog kami ke ruangan blog anda. Terima kasih

    www.penaminangreturn.blogspot.com

    BalasPadam
  3. ASSALAM, TU MOGOK BERUK NAMA NYA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rupa ko mcm mna agak ny?Berkaki 4 dn berekor ke?Klau sama mkna ny ko pun BERUK jg le

      Padam