Ahad, 7 Ogos 2011

Identiti Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara terbongkar?

Pagi tadi heboh diperkatakan didalam blog dan pelbagai lagi sumber yang mengatakan telah terbongkarnya identiti sebenar Makcik yang begitu kurang ajar. Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara telah mendatangkan kemarahan jutaan umat islam di Malaysia dengan kenyataannya yang menghina islam dan juga Nabi Muhammad saw. Pelbagai kejian dan cacian dilemparkan kepada Baginda Rasullulah oleh manusia yang keji ini.

Contoh penghinaan yang dibuat oleh Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini:

Salah satu contoh penghinaan kepada umat Islam

Manusia keparat ini dengan bongkak mengatakan dia tidak boleh dikesan dan melakukan penghinaan agama islam dengan sesuka hati.

Tetapi pagi tadi sebuah kumpulan Hackers yang dikenali sebagai Gaysec melalui Ops Ramadhannya telah berjaya menjejaki identiti sebenar siapa dalang di sebalik watak Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini.


Dikatakan orang ini aktif di :
Malaysian Apostate FB Group
Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic
Friendlyatheist.com


Menurut sumber ketika menggunakan identiti Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara dia akan sentiasa melayari internet menggunakan proxy bagi mengelakkan alamat IPnya dikesan oleh pihak berkuasa.

Menurut sumber update dari Gaysec
UPDATE] #OPS RAMADAN: Makcik Hajjah Al Wuzara sudah kalut.. kelihatannya dia sudah mula memadamkan semua jejaknya (traces)..tapi tindakan bodoh sebegitu hanya memerangkap dia sahaja.kerana kami awal2 lagi sudah menyimpan screenshot dan semua bukti2 amoi atheist ni.


Link: Laman web Gaysec
Link: Maklumat Indentiti Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

Buat masa sekarang biar polis dan SKMM sah kan perkara yang didedahkan oleh Gaysec. Apa pun tahniah kepada kepada Gaysec kerana berani membuat pendedahan ini...

Reaksi:

1 ulasan:

  1. laknatullah. Semoga Allah melaknat pompuan ini didunia ini lagi dan dihumbankan keneraka jahanam.Sesiapa juga yang menjadi penyokongnya akan menerima sama laknat Allah.

    BalasPadam