Khamis, 18 April 2013

EKSKLUSIF !!! POLITIK YANG BERLAKU HANYA BERLAKU DI MALAYSIA SAHAJA




Perkara ini hanya berlaku di Malaysia sahaja gua cilok dari komen blog dan fb


Alahai cai2 pakatan, video anuar dah disahkan pakar tulen, video mustapa pulak dah keluar, senang aje hidup mereka, semua fitnah umno , senangnya hidup, tak mahu bertanggungjawab,asyik nak salahkan orang lain, nak pertahankan diri sendiri puntak aada alasan, tanya jam omega marah, alahai dasar penipu.

Kalau gambar superimpose tian chua masam budak 10 tahun, cai2 boleh percaya, video hd tak percaya, suoperimposelah, cakap macam tak da ilmu dan logik, Senangnya superimpose2. steven speilbergpun tak mampu nak buat video macam anuar dan mustafa, cuba tengok cerita avatar belanja beratus juta nak buat animasi alien rupa macam manusia, sekali tengok macam real, dua kali tengok memang animasi, Jadi nak buat video tu, steven speilbeng james cameron kena belajar denganorang malaysia,
Nak tiru cara anuar dan mustapa berjalan,cara mereka bercakap, suara, hu rumit susah nak buat, kos jangan cakap. Memang tak boleh nak buat kalau yang mampu tu macam johari bedul cuba buat. Macam kartun habis, siap buat press conference.tu yang cai2 percaya
. Cai2 kalau dah cai.

anuar dah buat report polis, Azmin dan mustapa sampai la ni tak buat takut disahkan tulin macam Anwar, tunggu lawyer katanya.
Hanya di Malaysia pemimpin dan penyokongmacam cai2 . Tempat lain tak da. Kalau di Jepun menteri kawangan kalau silap sikit dah letak jawatan, tak tunggu setahun dalam berapa bulan aje pegang jawatan, Tapi rakyat Jepun IQ tinggi. Anwar kalau di Jepun tentu dah lama kena baling selipar jepun sebab memang tak pandaiekonomi dan tu bukan bidang dia, itu kenyataan tapi cai2 tak kisah macam malaysia ni company bapak dia, nak terlingkup ke apa ke, tak pa, Itu pemikiran rakyat Malaysia

Itu bab ekonomi belum masuk lagi hal moral . Pemikiran orang Maalysia memang ketinggalan, pemimpinnya ada bukti video berzina pemimpin boleh buat bebal dan tak tahu malu dan penyokongbuta tuli masih menyokong. Hanya di Malaysia. Tak da ditempat lain manusia sebegini

Video besilah tu lah,
Tapi kalau gambar tian chua depa percaya, akuan bersunpah Bala RM10 pundia orangpercaya.
bill Clinton tak da gambar punboleh letak jawatan tak da video pun,mereka bukan islam tapi ada prinsip untuk bertanggung jawab, Tapi kat Malaysia, senang aje kalau salah, semua salah Umno . sikit2 salah Umno, nanti kat akhirat jawablah semuanya salah Umno , Jangan Umno satu dunia pun tak boleh tolong. Kesimpulannya hanya pemimpin sebegini yang ada di Malaysia dan menyedihkan ada ramai penyokongnya yang pemikirannya Tak rasional , banyak sentimen, tak berfikir . 

P/S: Only in Malaysia semua salah UMNO hahahhaha 

Reaksi:

2 ulasan: