Selasa, 12 Mac 2013

WAHAI SI BANGSAT MOHD LOTFI NOR TAK PAYAH TUNJUK HEBAT DALAM FB SAHAJA (MUKA DAH MACAM KAKI DOGGIE)

Kepada si bangsat Mohd Lotfi Nor jangan nak tunujukkan kebangsatan anda hnaya didalam alam maya sahaja statement luy memang menyakitkan hati malah kalau lu nak tahu ramai dah budak army tengah mencari lu cilakak betul.


P/S: Ker lu ni mmg kaki doggie bini lu habis rabak bontot bini lu kerjakan

Reaksi:

9 ulasan:

  1. ini manusia lucutkan jawatan sebagai cikgu lagi bagus..pas tu anta gi lahad datu..tarik die jd askar pulak baru die tahu langit tu tinggi or rendah..perangai binatang..

    BalasPadam
  2. aku pun tak tau la apa pasai si gila ni dengki sangat dengan PDRM...kesimpulan yg aku dapat buat lepas baca statement si gila ni ialah:
    1)mungkin dia ni dulu nak jd polis tapi tak lepas interview kot...
    2)mak bapak dia mungkin tak ajaq dia supaya kenang jasa orang...(kesian kat mak pak dia nnt akan terima nasib yg sama gak)
    3)dia ni jenis orang yg tak sedaq diri...kuda kayu punya orang...

    BalasPadam
  3. bahasa menunjukkan bangsa? tp dia ni jenis bangsa..t kot, sbb lah tu. mohon sesiapa bole buat laporan pasai dia ni...lucut jawatan rr..gelap masa depan murid dpt cikgu rupa ni..rosak minda pelajar terhadap kerajaan

    BalasPadam
  4. mangkuk ni ngajo kat maner ek..?

    BalasPadam
  5. ibu bapa berhak tahu sama ada mamat ini ajar anak mereka atau tidak...tanggung jawab kementerian terbabit selesaikan isu ini kalau betullah dia ini k/tangan awam.

    BalasPadam
  6. die ni patut mati jer...xdak anak bini ker ni...apa2 jd kt die n family nanti...settle sendiri xyah sebok p report kt balai ye..bangsat!

    BalasPadam
  7. buat malu cikgu je..

    BalasPadam
  8. Itulah realiti kebanyakan cikgu-cikgu dari kelantan agaknya...ermmm tak sedar diri betul diorang ni kan

    BalasPadam
  9. adkah ini yg dikatakn ckgu??kalau fanatik sngat pun jnganla smpai mghina perajurit yg tngah brjuang.dlam situasi camni..kita ptut mmbela&mmberi kata semangat utk mereka.bukan mcam "si bangsat" ni..

    BalasPadam